Joc de societate - Anti-Monopoly

70,00 lei
cu TVA 2
Cantitate
Disponibil in stoc

  Politica de securitate

Site securizat

  Politica de livrare

Livrare rapida in 24-48H prin curierat rapid

  Politica de retur

Returnare in 14 zile daca nu esti multumit

Aceasta este o recreere a a jocului popular Monopoly inventat de Elizabeth Magie cu 100 de ani in urma. Insa jocul este adaptat la conditiile de astazi: competitorii de pe piata libera ii infrunta pe monopolistii cu vechime.

In lumea reala a afacerilor, competitorii si monopolisitii se straduiesc sa-si sporeasca veniturile - dar o fac in moduri diferite. Competitorii ofera mai multe bunuri la preturi echitabile pentru a obtine un profit cat mai cinstit. In schimb, monopolistii isi distrug mai intai competitorii cu preturi exagerat de mici, pentru a putea ulterior sa impuna preturi ridicate, astfel incat sa obtina profituri foarte mari.

Alte jocuri de tip Monopoly sunt un amestec de competitie si monopol. Insa in Anti - Monopoly, jucatorii sunt impartiti in doua grupuri (competitori si monopolisti) inainte de inceperea jocului. Jucatorii respecta reguli diferite (in functie de statutul lor) in incercarea de a face profit.

Aceasta idee este revolutionara pentru jocuri. In toate celelalte, jucatorii respecta un singur set de reguli. Ideea de miscare si de optiune permite ca acest joc sa fie primul care face distinctie intre actiunile competitorilor si ale monopolistilor.

3 Produse