Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

285,00 lei
cu TVA

Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
Aparat aerosoli OMRON DuoBaby, cu aspirator nazal, pentru bebelusi
 
 
Infectiile respiratorii pot afecta nasul,gatul sau plamanii,cauzand dificultati in a respira,dormi si manca. Aspiratia nazala poate atenua un nas infundat si reduce riscul infectiilor respiratoii Nebulizarea se foloseste pentru livrarea eficienta a medicamentului pe caile respiratorii.
 
Aspirator nazal si nebulizator Asigura o recuperare rapida a sistemului respirator Tratament eficient pentru caile respiratorii superioare si inferioare
Amelioreaza congestia Usor de folosit si igienic
Reduce riscul infectiilor respiratorii   Complet lavabil
       
Se curata nasul cu aspiratorul. Pentru a atenua mucusul se poate folosi solutie salina innainte de aspirare. Alege kitul de nebulizare potrivit pentru caile respiratorii inferioare si superioare. Medicamentul se pune in kitul de nebulizare apoi masca se pozitioneaza si se incepe nebulizarea.