Joc Monopoly - Game of Thrones Editie de colectie Limba romana

129,00 lei
cu TVA 2

Joc de societate

2-6 jucatori

Cantitate
Disponibil in stoc

  Politica de securitate

Site securizat

  Politica de livrare

Livrare rapida in 24-48H prin curierat rapid

  Politica de retur

Returnare in 14 zile daca nu esti multumit

Editia de colectie Monopoly - Game of Thrones, tradusa in limba romana, este jocul prin care poti calatori cu prietenii in Westeros, King's Landing si Castle Black, puteti cumpara proprietati si va puteti face prieteni precum Jon Snow, Daenerys Targaryen sau Tyrion Lannister. Totusi, nu uitati de taxele pe care trebuie sa le platiti sau de inchisoare. Pot constitui o piedica serioasa atunci cand va grabiti sa va pregatiti pentru iarna periculoasa.

Pionii jocului precum Tronul de Fier, Coroana, Direwolf (lupul este imaginea casei Stark), Corbul cu trei ochi, Oul de dragon (Dragonul este imaginea casei Targaryen) si White Walker (marele dusman din Nord) pot constitui surse de inspiratie pentru tinuturile pe care vreti sa le cumparati.

Jocul este inspirat din Game of Thrones, unul dintre cele mai de succes seriale din intreaga lume, ecranizare a cartilor scrise de George R. R. Martin. Actiunea serialului se petrece in Westeros, iar membrii familiilor precum Stark, Lannister si Targaryen sunt dornice de obtinerea Tronului de Fier.

Monopoly este un joc originar din SUA, numit si "Jocul de schimburi comerciale rapide cu proprietati". Acesta joc necesita mai mult de doi jucatori, rolul lor fiind cel de a muta pionii pe tabla in functie de suma numerelor de pe zaruri si de a cumpara proprietatile pe care se vor afla in urma mutarii pionilor. Scopul jocului este acumularea a unui numar cat mai mare de proprietati, aducandu-i pe adversari in faliment.

1 Obiect
chat Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.