Livrare rapida de la doar 15 lei

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt expediate prin SAMEDAY sau DPD curier cu plata ramburs la curier sau cu plata in avans OP, in contul pe care il veti primi in emailul de confirmare.

Se poate achita si cu cardul dupa emiterea manuala a facturii, dupa confirmarea cantitatilor, dar acest lucru trebuie mentionat dupa plasarea comenzii. Factura emisa va contine un buton de plata activ, si va fi trimise direct din portalul de facturare Smartbill.

Costul standard al expedierii in zona de acoperire curier Sameday Curier este de 17 lei pentru un colet de dimensiuni normale(1 kg). Pentru kg supplimentare se poate percepe o extra taxa in functie de volum si greutate.

Pentru produsele cu dimensiuni non-standard taxa de livrare se va modifica automat, astfel incat veti sti permanent costul transportului.

Costul livrării include costul procesării comenzii , cel al ambalării produselor, cât și costurile de transport. 

Comenzile peste 3000 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Returul produselor

In cazul in care se doreste returul unui produs, costul returului va fi de 15 lei inclusiv TVA in cazul coletelor de maximum 3 kg, prin acelasi serviciu de curier care a livrat initial produsul. In cazul in care produsul depaseste dimensiunile de 3 kg costul se poate modifica si va fi comunicat telefonic si prin email.

Costul returului se va regasi pe factura de retur emisa la finalizarea procesului. Solicitarea de retur se va transmite pe email la suport@citymag.ro alaturi de informatiille legate de problema sau nemultumirea intampinata.

Solicitarea se va procesa in termen de 48 -72H de la receptia produselor, urmand ca in termen de maxim 14 zile calendaristice sa receptionati suma datorata in contul comunicat.

Retur simplu si rapid

Ai cumparat simplu, returnezi rapid!

 Stim ca alegerea produsului dorit nu este intotdeauna usoara, dar suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta nu te multumeste 100%, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, la noi ai 14 zile calendaristice de la primirea produsului sa returnezi produsul.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

 Este necesar ca produsul sa fie insotit de ambalajul original, cu toate sigiliile intacte. Costul transportului catre client nu se va storna deoarece reprezinta un serviciu ce a fost efectuat.

Legea care reglementeaza dreptul de retragere : OUG 34/2014

Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport si asigurare pentru returnarea coletului.