Livrare rapida de la doar 9,9 lei

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt expediate prin SAMEDAY sau DPD curier cu plata ramburs la curier sau cu plata in avans OP, in contul pe care il veti primi in emailul de confirmare.

Se poate achita si cu cardul dupa emiterea manuala a facturii, dupa confirmarea cantitatilor, dar acest lucru trebuie mentionat dupa plasarea comenzii. Factura emisa va contine un buton de plata activ, si va fi trimise direct din portalul de facturare Smartbill.

Costul standard al expedierii in zona de acoperire curier Sameday Curier este de 15 lei pentru un colet de dimensiuni normale(1 kg). Pentru kg supplimentare se poate percepe o extra taxa de 1 leu pe kg.

Pentru produsele cu dimensiuni non-standard (mai mari de 1 kg) taxa de livrare se va modifica automat.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile de transport. 

Comenzile peste 3000 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Returul produselor

In cazul in care se doreste returul unui produs, costul returului va fi de 9,9 lei inclusiv TVA, prin acelasi curier care a livrat initial produsul.

Costul returului se va regasi pe factura de retur emisa la finalizarea procesului.

Solicitarea de retur se va transmite pe email la suport@citymag.ro alaturi de informatiille legate de problema sau nemultumirea intampinata.

Solicitarea se va procesa in termen de 24-48H de la receptia produselor, urmand ca in termen de maxim 14 zile sa receptionati suma datorata in contul comunicat.

Retur simplu si rapid

Ai cumparat simplu, returnezi rapid!

 Stim ca alegerea produsului dorit nu este intotdeauna usoara, dar suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta nu te multumeste 100%, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, la noi ai 14 zile calendaristice de la primirea produsului sa returnezi produsul.

 Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 Legea care reglementeaza dreptul de retragere : OUG 34/2014

 Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport si asigurare pentru returnarea coletului.