• -10%

Figurina interactiva My Little Pony - Sing and skate, Sunny

315,00 lei
283,50 lei Economisiți 10%
cu TVA

Figurina interactiva My Little Pony - Sing and skate, Sunny

Canitate
Disponibil in stoc

  Politica de securitate

Site securizat

  Politica de livrare

Livrare rapida in 24-48H prin curierat rapid

  Politica de retur

Returnare in 14 zile daca nu esti multumit

Afla cine este Sunny Starscout: o papusa My Little Pony si un ponei curajos din golful Maretime! Sunny Starscout Sing 'N Skate este o figurina ponei interactiva pe care copiii o pot controla. Setul contine un microfon fara fir care poate fi folosit pentru cantat sau ca telecomanda. 

Foloseste butoanele de pe microfon pentru a deplasa figurina ponei My Little Pony inainte sau pentru a o face sa se invarta. De asemenea, copiii pot scutura microfonul RC pentru a face ca figurina sa se miste! Figurina isi misca aripile si capul in timp ce patineaza si fredoneaza o parte din cantecul „Gonna Be My Day”. 

Jucaria ofera peste 50 de combinatii de lumini, sunete si miscare. Figurina ponei My Little Pony Hasbro interactiva de 22,5 cm are par lung, roz si un semn distinctiv stea cazatoare inspirat de personaj, pe o parte. Fanii noi si vechi isi pot imagina aventuri cu jucariile inspirate de filmul My Little Pony: Ponei My Little Pony si jucarii inspirate de filmul A New Generation My Little Pony jucarii interactive de la Hasbro reprezinta un cadou extraordinar cu ocazia sarbatorilor sau a zilei de nastere pentru copiii cu varsta de la 5 ani in sus! My Little Pony Hasbro si toate personajele asociate sunt marci comerciale ale Hasbro.

5010993837069
2 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa si

Comentarii (0)