Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt expediate prin SAMEDAY CURIER sau CARGUS cu plata ramburs la curier, platind cu cardul prin EuPlatesc sau cu cardul la EasyBox, informatii pe care le veti regasi in emailul de confirmare.

Se poate achita si cu cardul dupa emiterea manuala a facturii, dupa confirmarea cantitatilor, dar acest lucru trebuie mentionat dupa plasarea comenzii. Factura emisa va contine un buton de plata activ, si va fi trimisa direct din portalul de facturare Smartbill.

Costul standard al expedierii in zona de acoperire curier Cargus este de 16.9 lei pentru un colet de dimensiuni normale 1-10 kg. Pentru kg supplimentare se poate percepe o extra taxa in functie de volum si greutate. Livrarea la EasyBox are costul standard de 14.9 lei , plata putand fi efectuata cu cardul la punctul de livrare.

Pentru produsele cu dimensiuni non-standard taxa de livrare se va modifica automat, astfel incat veti sti permanent costul transportului.

Costul livrării include costul procesării comenzii , cel al ambalării produselor, cât și costurile de transport. 

Comenzile peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita.

Returul produselor

In cazul in care se doreste returul unui produs, costul returului va fi de 16.9 lei inclusiv TVA prin acelasi serviciu de curier care a livrat initial produsul. In cazul in care produsul depaseste dimensiunile de 10 kg costul se poate modifica in functie de volum si greutate, costul final fiind comunicat catre client inainte de ridicare.

Costul returului se va regasi pe factura de retur emisa la finalizarea procesului. Solicitarea de retur se va transmite pe email la suport@citymag.ro alaturi de informatiille legate de Nr comanda si Nume produs ce se va returna.

Solicitarea se va procesa in termen de 48-72H de la receptia produselor, urmand ca in termen de maxim 14 zile calendaristice sa receptionati suma datorata in contul comunicat.

Retur simplu si rapid

Ai cumparat simplu, returnezi rapid!

 Stim ca alegerea produsului dorit nu este intotdeauna usoara, dar suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta nu te multumeste 100%, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, la noi ai 14 zile calendaristice de la primirea produsului sa returnezi produsul.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

 Este necesar ca produsul sa fie insotit de ambalajul original, cu toate sigiliile intacte. Costul transportului catre client nu se va storna deoarece reprezinta un serviciu ce a fost efectuat.

Legea care reglementeaza dreptul de retragere : OUG 34/2014

Singurul cost pe care va trebui sa-l suportati este taxa de transport si asigurare pentru returnarea coletului de 16,9 lei pentru un colet de dimensiuni de pana la 10 kg.